IZRADA NAMEŠTAJA // Dnevne sobe

Proces izrade se sastoji u sledećem:
Nakon utvrđenih mera od strane naših zaposlenih vrši se odabir materijala u saradnji sa klijentom i pristupa se procesu dizajniranja nameštaja i samim tim kreiranjem ponude za kupca. Nakon toga možete dobiti ponudu putem e-maila, faksa ili lično u sedištu našeg preduzeća. Prilikom prihvatanja ponude pristupa se procesu realizacije posla (sečenje, kantovanje ABS-om  i obrada visoko preciznim mašinama, sklapanje svih elemenata  i montaža na terenu.) Važno je napomenuti da Jadran Nameštaj pored rokova poštuje i dogovor oko unapred dogovorenih cena. 

Uputstvo za merenje.
Da bi smo Vam napravili preciznu ponudu neophodno je da znamo mere prostora za željeni nameštaj. Ukoliko želite možete sami izmeriti i dostaviti nam mere putem e-maila, faxa ili lično u našim prostorijama.

Jadran Nameštaj može se pored sjajnog odnosa cene kvaliteta pohvaliti i inovativnim dizajnom i visokom dozom profesionalizma.

Iz širokog spektra dnevnih soba koje je naše preduzeće izradilo izdvajamo sledeći asortiman:

 

 

Vršimo besplatnu dostavu kako komadnog tako i gotovog nameštaja. Osim toga, vršimo i montažu i prethodnu demontažu na objektu kupca.

Uigran i stručan tim uvek je na raspolaganju svojim kupcima.